Καλέστε μας για οτιδήποτε χρειαστείτε210 9626100 - 210 6610331 - 210 6613613

Υπηρεσίες

  • Επιδειξη Αυτοκινητων - Test Drive

Η GEKAEM Γ. Γρυσμπολάκης ΑΕΤΕ παρέχει στους πελάτες της την δυνατότητα παρουσίασης και οδήγησης όλων των μοντέλων HYUNDAI, KIA, RENAULT, DACIA στις εγκαταστάσεις της, αποκομίζοντας ολοκληρωμένη εικόνα πριν την τελική τους επιλογή.     

                                   

  • Ανταλλαγή – Τρόπος Αγοράς – Ασφάλεια Δανείου

Επιπλέον,προσφέρουμε:

  • Την δυνατότητα να ανταλλάξετε το ανεξαρτήτου μάρκας παλαιό αυτοκίνητο σας με ένα άλλο, καινούριο ή μεταχειρισμένο. Η αποπληρωμή του νέου σας αυτοκινήτου μπορεί να γίνει (εκτός της καταβολής της διαφοράς μετρητοίς) μέσα από ευέλικτα πρωτοποριακά και ανταγωνιστικά προγράμματα χρηματοδότησης, μέσω των συνεργαζόμενων τραπεζών, έως 84 μήνες.
  • Σχετικά με την χρηματοδότηση που επιλέξει ο πελάτης, τη δυνατότητα παροχής ασφάλισης δανείου και αποπληρωμής του, εξ ολοκλήρου ή μερικώς, ανάλογα με την αιτία ανικανότητας.
  • Σχετικά με τις ενδιαφερόμενες για αγορά αυτοκινήτων εταιρείες, εκτός των προγραμμάτων χρηματοδότησης την δυνατότητα ένταξης σε προγράμματα: leasing ή χρονομίσθωσης ( Long Term Rental ), το οποία μπορούμε να τα προσαρμόσουμε στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της εταιρείας.                                                                                                    
  • Ασφάλιση Αυτοκινήτου

Παρέχουμε ασφαλιστικά προγράμματα για την κάλυψη οποιασδήποτε επιλογής πελάτη κινδύνου, σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.   

                                                                                  

  • Ειδικές Προσφορές

Προσφέρουμε μία μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ για το αυτοκίνητό σας.Επίσης υπάρχουν περιοδικές προσφορές για την αγορά καινούριων ή μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, αναφορικά με τιμές, ειδικές εκπτώσεις, τρόποι απόκτησης.

    

GEKAEM Γ.Γρυσμπολάκης ΑΕΤΕ