Καλέστε μας για οτιδήποτε χρειαστείτε210 9626100 - 210 6610331 - 210 6613613

Υπηρεσίες

  • Επιδειξη Αυτοκινητων - Test Drive

Η GEKAEM Γ. Γρυσμπολάκης ΑΕΤΕ παρέχει στους πελάτες της την δυνατότητα παρουσίασης και οδήγησης όλων των μοντέλων HYUNDAI & KIA στις εγκαταστάσεις της, αποκομίζοντας ολοκληρωμένη εικόνα πριν την τελική τους επιλογή.     
  

  • Ανταλλαγή – Τρόπος Αγοράς – Ασφάλεια Δανείου

Επιπλέον,προσφέρουμε:

  • Την δυνατότητα να ανταλλάξετε το ανεξαρτήτου μάρκας παλαιό αυτοκίνητο σας με ένα άλλο, καινούριο ή μεταχειρισμένο. Η αποπληρωμή του νέου σας αυτοκινήτου μπορεί να γίνει (εκτός της καταβολής της διαφοράς μετρητοίς) μέσα από ευέλικτα πρωτοποριακά και ανταγωνιστικά προγράμματα χρηματοδότησης, μέσω των συνεργαζόμενων τραπεζών, έως 84 μήνες.
  • Σχετικά με την χρηματοδότηση που επιλέξει ο πελάτης, τη δυνατότητα παροχής ασφάλισης δανείου και αποπληρωμής του, εξ ολοκλήρου ή μερικώς, ανάλογα με την αιτία ανικανότητας.
  • Σχετικά με τις ενδιαφερόμενες για αγορά αυτοκινήτων εταιρείες, εκτός των προγραμμάτων χρηματοδότησης την δυνατότητα ένταξης σε προγράμματα: leasing ή χρονομίσθωσης ( Long Term Rental ), το οποία μπορούμε να τα προσαρμόσουμε στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της εταιρείας.                                                                                                    
  • Ασφάλιση Αυτοκινήτου

Παρέχουμε ασφαλιστικά προγράμματα για την κάλυψη οποιασδήποτε επιλογής πελάτη κινδύνου, σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές.   

                                                              

  • Ειδικές Προσφορές

Προσφέρουμε μία μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ για το αυτοκίνητό σας.Επίσης υπάρχουν περιοδικές προσφορές για την αγορά καινούριων ή μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, αναφορικά με τιμές, ειδικές εκπτώσεις, τρόποι απόκτησης.

    

GEKAEM Γ.Γρυσμπολάκης ΑΕΤΕ