Καλέστε μας για οτιδήποτε χρειαστείτε210 9626100 - 210 6610331 - 210 6613613

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΠΤΑΕΤΗΣ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ ΤΗΣ ΚΙΑ

Η KIA προσφέρει σήμερα, σε όλα της τα μοντέλα, την μοναδική, πλήρους κάλυψης, επταετή (7 έτη) Εγγύηση Κατασκευαστή.

Όταν άλλες εταιρείες επεκτείνουν την Εγγύηση Κατασκευαστή των αυτοκινήτων τους μέσω Ασφαλιστικών Προγραμμάτων (που συνήθως καλύπτουν μόνο κινητήρα-μετάδοση)  η ΚΙΑ πρωτοπορεί προσφέροντας πλήρη κάλυψη (μηχανικά και ηλεκτρικά μέρη) για επτά (7) έτη με Εγγύηση Κατασκευαστή.

Καμία εταιρεία κατασκευής αυτοκινήτων του ανταγωνισμού δεν έχει καταφέρει μέχρι σήμερα κάτι αντίστοιχο.

Η Εγγύηση της ΚΙΑ ισχύει σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η επταετής Εγγύηση Κατασκευαστή αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της ποιοτικής υπεροχής των αυτοκινήτων KIA κι όντας πλήρως μεταβιβάσιμη, στους επόμενους ιδιοκτήτες, αυξάνει την μεταπωλητική αξία των μοντέλων KIA.

Καλύπτονται όλα τα μηχανικά και ηλεκτρικά μέρη για τα πρώτα επτά (7) έτη από την πρώτη κυκλοφορία του αυτοκινήτου ή 150.000 χλμ. (για τα πρώτα τρία (3) έτη δεν υπάρχει χιλιομετρικός περιορισμός).

Καλύπτεται η διάτρηση από διάβρωση για δώδεκα (12) έτη χωρίς χιλιομετρικό περιορισμό.

Καλύπτεται η βαφή του αυτοκινήτου για πέντε (5) έτη ή 150.000 χλμ.

Καλύπτονται όλα τα γνήσια ανταλλακτικά και αξεσουάρ που τοποθετούνται μετά την πώληση για δύο (2) έτη χωρίς χιλιομετρικό περιορισμό.

Στην KIA δεν μας αρκεί να πουλάμε αυτοκίνητα που δείχνουν ευχάριστα στην αίθουσα της Έκθεσης. Δεσμευόμαστε να εξασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν το δικό τους αυτοκίνητο KIA και για τα επόμενα χρόνια.

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

Επιμείνατε στα Γνήσια Ανταλλακτικά KIA

Τα Γνήσια Ανταλλακτικά KIA σχεδιασμένα και κατασκευασμένα ειδικά για το KIA σας.  Με την πάροδο των ετών, έχουν γίνει σημαντικές επενδύσεις στον τομέα Έρευνας & Τεχνολογίας για τη μελέτη του σχεδιασμού, την επιλογή των υλικών και την εσωτερική κατασκευή των Γνήσιων Ανταλλακτικών KIA. Τα εν λόγω ανταλλακτικά ελέγχονται, επίσης, υπό διάφορες, ακραίες συνθήκες προσομοίωσης για να διασφαλίζεται η Ποιότητα, η Αξιοπιστία και η Ανθεκτικότητα. Για να είστε σίγουροι, να επιμένετε πάντα στα Γνήσια Ανταλλακτικά KIA.

Μην ριψοκινδυνεύετε με Ανταλλακτικά Απομιμήσεις!

Τα μη-γνήσια ανταλλακτικά, ή απομιμήσεις, οδηγούν σε μειωμένη αποτελεσματικότητα, φτωχότερες επιδόσεις και απαιτούν συχνή αντικατάσταση. Μακροπρόθεσμα μπορεί να αποδειχτούν ακριβότερη λύση. Επιπροσθέτως, τα ανταλλακτικά με κακή εφαρμογή μπορεί να προκαλέσουν κινδύνους, όταν οδηγείτε. Για την οικογένειά σας και την ασφάλειά σας, σας συνιστούμε να επιμένετε πάντα στα Γνήσια Ανταλλακτικά KIA!

ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Αγοράζοντας ένα μοντέλο ΚΙΑ, είναι σίγουρο ότι έχετε επενδύσει σε θέματα ποιότητας και ασφάλειας του αυτοκινήτου. Για να ολοκληρωθεί η απόλαυση της οδήγησης βελτιώνοντας την ‘εικόνα’ του αυτοκινήτου σας, η KIA παρουσιάζει τη νέα σειρά αξεσουάρ για τα μοντέλα της, εκπληρώνοντας τις απαιτήσεις και αναδεικνύοντας το προφίλ του κάθε οδηγού. Διατίθενται μόνο στο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο της ΑΟΥΤΟ ΝΤΗΛ.