Καλέστε μας για οτιδήποτε χρειαστείτε210 9626100 - 210 6610331 - 210 6613613

ΤΡΙΠΛΗ ΠΕΝΤΑΕΤΗΣ ΚΑΛΥΨΗ HYUNDAI – TRIPLE 5 CARE PROGRAM

Συγχαρητήρια για το νέο σας Hyundai! Μια νέα «σχέση» μόλις ξεκίνησε. Είμαστε εδώ για να κάνουμε τη ζωή σας στους δρόμους όσο πιο εύκολη και ασφαλή γίνεται, προσφέροντάς σας το πρόγραμμα ΤΡΙΠΛΗ ΠΕΝΤΑΕΤΗΣ ΚΑΛΥΨΗ HYUNDAI.

Είναι μία νέα παροχή της HYUNDAI MOTOR COMPANY που προσφέρεται στα νέα μοντέλα HYUNDAI.

Τα μοντέλα HYUNDAI που καλύπτονται από το πρόγραμμα, είναι το ix35, το νέο i30 (έτους παραγωγής 2012) & το νέο i20 FL (έτους παραγωγής 2012).

Η ΤΡΙΠΛΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ της HYUNDAI:

  • 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ

Περιλαμβάνει επίσης, 12 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση αντιδιαβρωτικής προστασίας.

  • 5 ΧΡΟΝΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ

Για πέντε χρόνια, έχετε τη δυνατότητα να επισκεφθείτε οποιονδήποτε Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή HYUNDAI και να πραγματοποιήσετε έναν, δωρεάν, πλήρη τεχνικό έλεγχο ετησίως, ώστε να μη χρειάζεται να ανησυχείτε για το αυτοκίνητο και την ασφάλειά σας!

 

Με το πρόγραμμα ΤΡΙΠΛΗ ΠΕΝΤΑΕΤΗΣ ΚΑΛΥΨΗ HYUNDAI, εμείς φροντίζουμε για τα πάντα,... κι εσείς απλά απολαμβάνετε τη διαδρομή.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ & ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ

Η δημιουργία σιγουριάς και εμπιστοσύνης για  το προϊόν  ήταν και θα είναι ο υπέρτατος σκοπός της HYUNDAI.

Δεν έχει σημασία το πόσο ακριβό είναι ένα αυτοκίνητο. Ακόμη και το πιο ακριβό και σίγουρο αυτοκίνητο χρειάζεται ένα προκαθορισμένο πρόγραμμα συντήρησης για την ασφαλή του λειτουργία. Πολλά στοιχεία εταιρειών οδικής βοήθειας συνηγορούν στο ότι, πληθώρα βλαβών, ακινητοποιήσεων και ατυχημάτων θα είχαν αποφευχθεί απλά και μόνο με τη σωστή εφαρμογή του προγράμματος συντήρησης του κατασκευαστή.

Ο στόχος της HYUNDAI ΕΛΛΑΣ είναι να εξασφαλίζει τη μέγιστη ικανοποίηση του πελάτη διαθέτοντας  ένα Δίκτυο Τεχνικής Εξυπηρέτησης υψηλών ποιοτικών προδιαγραφών, τεχνικά άρτιο και εξοπλισμένο με τα τελευταίας τεχνολογίας διαγνωστικά μηχανήματα, της Hyundai Motor Company  και με τεχνίτες που έχει πιστοποιηθεί η ικανότητα τους μέσω του HYUNDAI TECHNICIANS RECOGNITION PROGRAM (HTRP) που εκπονεί σε ετήσια βάση η HYUNDAI MOTOR COMPANY.

Με τη χρήση διαγνωστικών της HYUNDAI MOTOR COMPANY τελευταίας γενιάς είναι επίσης δυνατή η διαδικασία επισκευής μέσω τηλεδιάγνωσης. Η τηλεδιάγνωση μπορεί να υποστηρίζει επισκευές που συμβαίνουν στην περιφέρεια μέσω του εκπαιδευτικού κέντρου της HYUNDAI ΕΛΛΑΣ.

Το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών της HYUNDAI ΕΛΛΑΣ καλύπτει όλη την χώρα εξασφαλίζοντας ένα εξουσιοδοτημένο σημείο  τεχνικής υποστήριξης, κοντά σε κάθε πελάτη.

ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ

Επιμένετε στα Γνήσια Ανταλλακτικά HYUNDAI

Τα Γνήσια Ανταλλακτικά HYUNDAI είναι σχεδιασμένα και κατασκευασμένα ειδικά για το HYUNDAI σας.  Η HYUNDAI έχει κάνει σημαντικές επενδύσεις στον τομέα Έρευνας & Τεχνολογίας για τη μελέτη του σχεδιασμού, την επιλογή των υλικών και την εσωτερική κατασκευή των Γνήσιων Ανταλλακτικών HYUNDAI. Τα ανταλλακτικά αυτά ελέγχονται, επίσης, υπό διάφορες ακραίες συνθήκες προσομοίωσης για να διασφαλίζεται η Ποιότητα, η Αξιοπιστία και η Ανθεκτικότητα. Για να νιώθετε ασφαλείς, να επιμένετε στα Γνήσια Ανταλλακτικά HYUNDAI.

Μη ρισκάρετε με Ανταλλακτικά Απομιμήσεις.

Τα μη-γνήσια ανταλλακτικά, ή οι απομιμήσεις, οδηγούν σε μειωμένη αποτελεσματικότητα, φτωχότερες επιδόσεις και απαιτούν συχνή αντικατάσταση. Μακροπρόθεσμα, μπορεί να αποδειχτούν ακριβότερη λύση. Επιπλέον, τα ανταλλακτικά με κακή εφαρμογή μπορεί να προκαλέσουν κινδύνους όταν οδηγείτε. Για να είστε πάντα ασφαλείς εσείς και η οικογένειά σας, σας συνιστούμε να επιμένετε στα Γνήσια Ανταλλακτικά HYUNDAI.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Επενδύοντας στην αγορά ενός HYUNDAI, έχετε εξασφαλίσει την ποιότητα και την πιστότητα που αποπνέει η μάρκα. Προσφέροντας συνεχώς μία σειρά από πρωτοποριακές υπηρεσίες, εμπλουτίζει τα αυτοκίνητά της με μία μεγάλη γκάμα από αξεσουάρ, καλύπτοντας πάνω απ΄ όλα την ασφάλεια και κατ΄ επέκταση την εσωτερική και εξωτερική εικόνα του αυτοκινήτου, δημιουργώντας την προσωπική “πινελιά” του κάθε οδηγού. Πάντα, μέσα από το Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο της HYUNDAI!